Our Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath

Tuesday, November 25, 2008

Tired

I'm tired, that all I can say! Our flight yesterday delayed for 45 minutes. Gosh!!! The KIA 'tidak mesra penumpan langsung' (ada ke ayat macam tu? hee. heeee...heee..). Not much seat for waiting and the arrival & departure are in the same place. huh!! Pening kepala tengok manusia yang arrive semalam. I don't believe it. Even Bintulu have a better and organize airportlah. I mean the arrival & departure hall are not in the same place. If you depart you will not meet up with those who arrive. But in KIA, you will meet up with those who arrive. No wonder I heard so many complaints about KIA before. Last time when I went to Kuching, the airport are still under construction.

Anyway, i'm enjoying myself while in Kuching. Will updates with pictures later.

8 busy body:

MaMa iVaN said...

best nye gi KCH!!! ada lepak kat The Spring kah? yohhh...ya ku paling sik suka mun bab flight delay.. Dunno why eh, BTU-KCH dgn flight KCH-BTU sentiasa delay. wow, mesti ko enjoy abis kat KCH...update la ur pics...dapat juak share the excitment! eheheh

bibie said...

Abby,
1st time nait Airasia flight aku delay. Selama tok pegi KL sik pernah mcm ya.

Yup, ada lepak kat The Spring. Tapi window shopping ajak sebab target ujung tahun tok kelak. Ada org janji nak sponsor flight tiket ku. Betul sik Wa? heee...hee...

wawa said...

arrrrgh!!!! yup ticket is otw :) but buy me pau at MAS & mee Kolok ahhhh

bibie said...

Wa,
Mee kolok susah nak janji, lagipun you dah terbang ke SIA masa ya. Takut basi bah, tapi pau MAS ya no hal ku rasa beli yg agik mentah boleh tahan lamak sikit.

Confim my ticket otw? yalah makin aku sayang ngan ko tok. ikhlas ke sik ikhlas aku puji tok? =)

wawa said...

confirm tp separuh kn? :P
mcm xikhlas jak pujian ia :P

MaMa iVaN said...

wa!!! best nya korang...siap ada org spon tiket you lagi Bibie! Wah best la!!! oh, ujung tahun tok pegi lagi? waaa best nya! Wawa sik turun KCH ka? spon tiket je ke? mai la turun sama!

bibie said...

Abby,
Gara-gara org maksa kita pergi KL kan, so mintak sponsor tiketlah kita.

Kan aku baru balit dari KL awal bulan Nov tok tek, after aku balit sitok Wa tanya mok sik datang, mula-mula ingatkan nya main-main ajak, rupanya serious org mok sponsor. Rezeki jangan ditolak. =) Susah mok dapat sponsor dari org nok bernama Wawa. hee..heee..

wawa said...

mengumpat aku jak keja ko ek...xpe kelak aku mok g KCH or BTU nyuruh eb sponser tiket :) aku mok ny sponser tiket masa balit gawai :P